1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Abdou Diallos vaktutgångspunkt

Paris Saint-Germain meddelade officiellt att Dortmund-försvararen Abdou Diallo hade gått med i klubben under ett femårigt kontrakt med en överföringsavgift på 32 miljoner euro. Han är väldigt glad över att kunna bära fotbollströjor Paris Saint-Germain själv och hoppas kunna bidra till det här laget.

Abdou Diallo visade sig nyligen på Prince's Park Stadium med sin nr 22 billiga fotbollströjor i handen och ett leende på hans ansikte som gav honom varmt förtroende. Abdou Diallo, 23, valdes som kapten i det franska ungdomslaget med utmärkt prestanda. Thomas Tuchel, tränare i Paris Saint-Germain, såg hans olika uthållighet och ansvarsansvar och bestämde sig för att låta honom gå med i laget som en central försvarare. Abdou Diallo är den lyckligaste saken att uppskattas och erkännas av andra. Innan det hade han spelat främst på lån, och hans chanser att spela var begränsade. Nu när han förenar ett lag formellt, kan han arbeta hårt för sin fotbollsdröm.

Paris Saint-Germain är ett högt och aggressivt lag i Abdou Diallos sinne. Det är laget han vill gå med. Han vill växa lika hårt som laganda och visa dig det nya skyddet Abdou Diallo.