1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

David de Gea bestämde sig för att följa med Manchester United att stiga igen

Manchester Uniteds höga löneförlängning David de Gea, en vecka på 375 tusen pund, berörde honom en gång till att bära fotbollströjor Manchester United. David de Gea startade alla 38 Premier League-matcher förra säsongen, med i genomsnitt 3,2 sparar per spel, rankade fjärde i Premier League med 122 sparar. Hans löneökning har också ifrågasatts, och David de Gea, 28, förväntas förnya sitt kontrakt i ytterligare fem år. Hans ålder växer. Kommer han vara lika stark som någonsin?

Manchester United är känt för sina höga löner. Tyvärr är spelarnas möjligheter alltid nedslående och har inga förväntade resultat. David de Gea är inte den bästa målvakten i Premier League för Manchester United, men han är den bästa spelaren på Manchester United. För närvarande, om David de Gea inte förnyas, kan Manchester United inte hitta en bättre målvakt de senaste åren.

David de Gea har varit med Manchester United i mer än åtta år, och målvakten billiga fotbollströjor är emotionell mot honom. Manchester United är i en nedgång och det är värt att stanna hos dem för att växa upp tillsammans. Vad Manchester United behöver nu är spelare som är lojala mot sitt lags långa förhoppna övertygelser. Vi tror att våra insatser tillsammans gör att laget stiger igen.