1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Antoine Griezmann lämnade officiellt Atl Tico de Madrid

Den 12 juli gick Antoine Griezmann officiellt med i Barcelona-laget och kommer också att ta bort sin fotbollströjor Atlético Madrid, en ära som han aldrig kan bära igen. För många obehagliga saker hände i överföringen, vilket gjorde förhållandet mellan de två lagen värre. Barcelona höjde också avtalsvillkoren i Antoine Griezmann till 800 miljoner euro, vilket är att göra honom till Barcelona bara under dessa år.

Antoine Griezmann har en klassisk fransk fotbollskultur. Han gillar att ha på sig en billiga fotbollströjor och springa snabbt på det gröna gräset för att spela fotboll. Trots att han avvisades av klubben på grund av hans korta karaktär, har han försökt förbättra sina fotbollskunskaper och strävar efter att kunna spela fotboll. Barcelona var början på hans fotbollsdröm, och nu är han officiellt med i den här stora familjen. Han är väldigt exalterad och glad. Trots att det finns för många misstänkta kommentarer för närvarande tror han att nästa match kommer att visa sig för alla.

Att lämna Atl Tico de Madrid och gå med i Barcelona är en ny början för Antoine Griezmann, som tror att han har valt rätt väg. Därefter måste han utöva sin fysiska kondition och sträva efter att hämta det nya laget. När allt kommer omkring spenderade Barcelona också mycket pengar och arbetskraft för att köpa honom, han måste använda sin rekord för att returnera den.