1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Tårar är Lionel Messi av tillväxt

Lionel Messi misslyckades med att vinna mästerskapet för den fotbollströja Argentina i 2019 amerikanska cupen. Att titta på honom skjul tårar får folk att känna att han har varit under för mycket press. Annars kan en stark spelare knappt tåra så lätt.

På fotbollsplanen representerar vi alla vår lands ära. Vi kämpar i olika billiga fotbollströjor. Av fältet kan vi omfamna vår vänskap. Lionel Messi, som tyvärr steg ut ur domstolen, var omhändertagen av goda vänner Neymar och Dani Alves. Trots att de bara hade varit i matchen var de bra bröder efter att spelet var över. Som fotbollsspelare delar de känslan av misslyckande i matchen.

Ju högre man står, ju fler människor förväntar sig av honom. Men när alla misslyckas kan hans misslyckande vara att vi oavsiktligt och indirekt skadar hans självförtroende. Lionel Messi är en känslig fotbollsspelare, och alla som har varit med honom vet vem han är. Han är inte bra på ord, mer bära trycket i sitt hjärta, gråter, tårar slipper ibland verkligen sin hjärtas negativa energi och gråter innan han vet vad han vill. Oroa dig inte för mycket om andras åsikter och leva upp till ditt eget exempel.