1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Mateo Kovaiqi gick officiellt till Chelsea

Chelsea meddelade officiellt ankomsten av Mateo Kova I I. Han kommer också formellt att bära fotbollströjor Chelsea för att slåss för bluesens ära. Tidigare gick han till Chelsea på lån från Real Madrid, en välkänd hänsynslös klubb, och när de var värdelösa övergav de bara det.

Mateo Kovaiqi är glad över att gå med i Chelsea, där han kan känna sin närvaro snarare än att vara en oumbärlig ersättare. Att återanvändas av laget är det största erkännandet av sin karriär, och den här blå billiga fotbollströjor ger honom mycket självförtroende. Mateo Kovaic har utmärkt ballkontroll förmåga, kan spela i mittfältets främre läge, kan också dyka upp i mittfältets bakre position. När hans position är relativt bakåt är hans förmåga att stjäla fotboll bättre, och han är också en pålitlig passerare. Mateo Kovaiqi, en mittfältare, är en typisk defensiv spelare eftersom han är mer attackant.

Trots att han inte är så mycket framstående nu måste han vara en kvalificerad fotbollsspelare. Mittfältare är mer benägna att kämpa för laglag, vilket ger strejkare bättre poängmöjligheter och försvarar mot motståndarnas motstånd. Jag tror att Mateo Kovaiqi kommer att arbeta hårt för Blues till slutet, bryta igenom sina egna gränser, tanka!