1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Argentinas nya hopp

Argentina slog Venezuela 2-0 i Americas Cup of 2019 och avancerade till topp fyra. Inter Milans autaro Martnez valdes också för det argentinska landslaget och vann två mål i sin första fotbollströja Argentina. Ursprungligen obetydlig blev han plötsligt ihågkommen av alla.

Lautaro Martnez, 21, var mycket energisk och gick fort i hela spelet. I sista segern kysste han sin billiga fotbollströjor, som han alltid hade velat bära. Running är den mest grundläggande färdigheten inom fotbollsplanen. Det är lättare att vinna mål om motståndaren inte kan komma ikapp med det. Argentina hade mer fördelaktiga strejkare den här gången och fruktade inte längre att motståndarna skulle omge Lionel Messi och ingen skulle göra poäng. Det ger också Lionel Messi mer utrymme att spela utan att vara omringad av rivaler.

Argentina kommer att spela Brasilien i nästa match, och en hård match är på väg att börja. Vare sig Argentina har verklig styrka eller inte kan ses mot det brasilianska laget. Lautaro Martnez styrka ska inte underskattas, han kommer alltid att ersättas i dessa spel. Oavsett om det är att behålla styrkan eller taktiken hos tränaren ser vi fram emot nästa match tillsammans.