1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Inflytande av en fotbollsfader

I fotbollsmatchen 2019 var Arsenal ett misslyckande år men vi blev förvånade över att komma ihåg att Pierre-Emerick Aubameyang hade på sig fotbollströjor Arsenal. Han gick med i Arsenal 2018 och har vunnit många matcher för laget. Tyvärr var årets nederlag mot Chelsea Pierre-Emerick Aubameyangs mest smärtsamma spel.

Pierre-Emerick Aubameyangs fotbollskarriär var influerad av sin far och blev en fotbollsspelare. Det är på grund av sin fars lärdomar och bekymmer att han verkligen förstår att fotboll är kär i fotboll. När han vill ge upp om och om igen, finns det alltid mirakel i sitt liv. Han vet att hans fars kärlek håller honom en lyckestjärna framför fotboll.

Vid 29 års ålder tog han sig slutligen på billiga fotbollströjor. Även om det var lite sent var det det bästa arrangemanget att bära den. Han brukade vara en låntagare för mycket tid. Det var hans lilla önskan att bosätta sig. Pierre-Emerick Aubameyang var en spelare som hade varit något underminerad, så all elände var för styrkan nu. Framgång är inte lätt, och inte lätt framgång är den verkliga framgången i livet.