1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Roberto Firminos briljanta leende

Brasilien slog Peru 5-0 hemma i Americas Cup i 2019 och gjorde 7 poäng för att sluta först i gruppen. Spelet visade Liverpool anfallare Roberto Firmino i en Brasilien landslagströja som kämpade för nationell ära. Att betjäna landet var hans största dröm, och nu har han gjort det.

Roberto Firmino är en atypisk brasiliansk spelare med en lågt fotbollsstil och strikt disciplin. Att titta på honom spela på domstolen är en process av njutning, och hans skytte är känd för att inte titta på målet. Kanske vet du inte det för Roberto Firmino, målets ställning har redan tagit rot under hans fötter. Det är minnesmålet som han fick från otalig träning, sparkade ut många skor och svettade, fuktade hela billiga fotbollströjor.

Roberto Firmino är en sällsynt allround och icke-girig förskott. Även om motståndaren stör honom i spelet, kommer han inte att förlora sitt rationella medvetande. Att vinna spelet med styrka är den sista motattacken mot motståndaren. Roberto Firmino är en sådan fotbollsspelare med självodling och fotbollens ande. Hans leende har blivit en symbol, vita tänder, strålande leende. Från botten av hans hjärta kan en snäll person alltid erövra andras hjärtan med ett leende.