1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Kvinnors fotbollslag bryter världscupen för första gången

Förenta staterna slog Thailand 13-0 i den första gruppmatchen av Women's Football World Cup, vilket skapade den största poängskillnaden i världscupens historia. Alex Morgans nr 13- billiga fotbollströjor från det amerikanska laget har blivit välkomnat av otaliga fans, eftersom hon gjorde fem mål och två attacker, som också satte ny rekord. Detta spel låter dig se modet i USA-laget, vet inte att nästa match de kommer att skapa ett annat mirakel.

Alex Morgan föddes en fotbollsspelare med en stark kropp och snabb bedömning. Att springa som en anfallare är hennes starka punkt och tittar på henne i USA landslagströja som löper fort i det stora fotbollsplanet, som en löpande vildhäst. Alex Morgan, 29, är fortfarande fysiskt passform, och hon arbetar hårt på planen. Ingen är född, mer är att lägga till frukterna av hårt arbete för att odla i övermorgon.

Historiskt sett är kvinnors fotboll inte lika hård som män fotboll. Det här spelet visar att kvinnors fotboll också är mycket skicklig. Bara för att kvinnors fotboll började relativt kort och ännu inte har utvecklats, tror jag att kvinnor inom den närmaste framtiden kan få samma respekt överallt.