1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Valet är ibland viktigare än hårt arbete

Real Madrid Club de Fútbol Att stiga är det nödvändigt att introducera nya spelare. Luka Jović från Frankfurt nådde också ett avtal med Real Madrid Club de Fútbol att bära fotbollströjor Real Madrid. Real Madrid Club de Fútbol Årets nederlag, Zinedine Zidane återvände till tränaren, avser att vinna tillbaka till nästa säsongs mästerskapsspel.

Luka Jović, 21, är en väldigt begåvad ung spelare och att gå med i Real Madrid Club de Fútbol är ett utmärkt tillfälle att träna. Att möta en bra tränare är ett tillfälle för unga spelare. Jag tror att han kommer att vara stolt över att bli med Real Madrid Club de Fútbol. Luka Jović gillar att springa på ett grönt fält i en billiga fotbollströjor. Unga människor är inte rädda, bara söker nya genombrott. Åldern för spelarna är en nyckel till fotbollsplanen. Kontraktet är cirka 5-6 år, så överföringen är ett test på två eller tre möjligheter i fotboll.

Val är ibland mer kritiska än hårt arbete, så spelarna borde inte använda lön som sin första standard för överföring. Ibland är lagets fotbollsanda och -system nyckeln till deras egna överväganden. Under denna upptagna sommaröverföring borde spelarna vara mer medvetna om sig själva och inte begravas. Det finns trots allt få möjligheter till detta val.