1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Eden Hazard följer sin första dröm

Real Madrid tillkännagav officiellt Eden Hazards anslutning. Han kommer att ha sig på No. 7 fotbollströjor Real Madrid och bli en ny Real Madrid-spelare. Den 28-årige Eden Hazard är den mest kraftfulla och erfarna tiden. Real Madrid är hans drömlag hela sitt liv. Han hoppas att han kan uppfylla sin dröm.

Eden Hazard var ovillig att lämna Chelsea, där han växte upp hela vägen. Faktum är att han också älskar den blå billiga fotbollströjor. Tyvärr måste några unga drömmar förverkligas, annars är livet inte perfekt. Utan att underteckna Real Madrid i år fruktade han att han inte skulle få chansen att stanna i Chelsea vid 28 års ålder. Chelsea, som sin hemstad, har gett honom många varma och glada minnen. Drömmar måste alltid avgöras. I år vann han Champions League för Chelsea. Det är dags att driva sitt ursprungliga ideal.

Eden Hazard kommer alltid att vara en del av Blues, och han kommer aldrig att glömma fotbollsandan som de tog med honom. Jag vet inte när vi kommer att träffas igen på planen. Vi ska alla spela för laget då. Kärlek i åtanke, lojalitet först, oavsett var vi går till laget, kom ihåg att du är en del av det laget som är dedikerat till laget.