1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Första tyska anfallaren Robert Lewandowski

FC Bayern Myunchen 3-0 seger över Rasen Ballsport Leipzig e.V. I den tyska cupfinalen slog Robert Lewandowski, den största bidragsgivaren, ut sin billiga fotbollströjor för att fira segern. FC Bayern Myunchen vårdar Bundesliga-mästerskapet mer på grund av ånger att förlora Champions League, vilket är deras grundläggande bottenlinje. Robert Lewandowski är en utmärkt anfallare, och denna prestation visar att rykten för den första anfallaren i Bundesliga inte är nominell.

Robert Lewandowski började spela för laget 2014 i fotbollströjor FC Bayern München och vann många anmärkningar. Han är också en sällsynt lojal spelare som strävar efter att vinna för laget under FC Bayern Myunchen, FC Bayern Myunchen älskar det lika mycket som sin andra familj. Av någon anledning ger FC Bayern Myunchen alltid spelare en känsla av avkoppling hemma. Låt dem vilja stanna i laget och spela för laget.

Robert Lewandowski sa: "Han är väldigt glad på FC Bayern Myunchen. Nu går han igenom den bästa tiden i FC Bayern Myunchens karriär. Han kommer inte att få några överföringsproblem för tillfället." Vilken sällsynt fotbollsstil det är för en spelare att förfölja sitt ursprungliga engagemang av tacksamhet utan några andra motiv under sin speltid.