1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Aaron Ramseys erfarenhet

2018-19 säsongen är över och för många spelare är det början på ett val. Aron Ramsey av Arsenal F.C. bestämde sig också för att ta bort sin Arsenal matchtröja och gå med Juventus för att starta sin nästa karriär inom fotboll. I Arsenal F.C., bytte Aaron Ramsey från en pojke till en riktig man, upplevt livets uppgångar och nedgångar och hade ett djupt minne om 11 år.

Aaron Ramsey gick med i Arsenal F.C. och utbildades av tränare Arsne Wenger. Han utvecklade verkligen sin potential och vann en bra ära för sin billiga fotbollströjor. Tyvärr var Aaron Ramseys högra ben i brutet ögonblick bruten på domstolen, vilket var en stor skada för en fotbollsspelare. Men tack så mycket för att du träffade en tränare som känner honom väl. I praktiken stod han upprepade gånger igen. Han älskade fotboll och ville inte ge upp.

Kanske när Arsenal F.C. Tänk på att ge upp Aaron Ramsey, samhället är grymt, och när du inte har något värde kommer du att bli eliminerad. Men han har bevisat sin existens med sin styrka. Att bli Juventus kommer att göra honom mer värdig respekt. Aaron Ramsey har en annan fotbollsanda och förtjänar beröm från alla.