1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Kan Manchester United gå tillbaka

I år förlorade Manchester United marken, motsägelsen mellan spelare och tränare och spelarnas problem. Manchester United slutade den här säsongens Premier League säsong med ett 2-0 hem nederlag. I slutet av matchen kommer mittfältaren Ander Herrera också ta bort sin Manchester United matchtröja och flytta i en annan riktning, men han kommer alltid att vara den röda djävulen i sitt hjärta.

Manchester United-laget misslyckades med att göra Champions League topp fyra den här gången. Det stora problemet är spelarna. Spelare vet inte hur man ska lyda coachens arrangemang. Problemen passerar alltid pengarna. När en Manchester United-spelare bär en billiga fotbollströjor på planen, borde han göra en fotbollsspelares grundläggande princip snarare än att betrakta spelet som sin emotionella ansvarsfrihet. Lagfel är också lika med sitt eget misslyckande, för att bevisa att de har rätt, du måste ha tillräcklig förmåga att övertyga andra.

Vad kommer att hända bredvid Manchester United? Vi kan bara förvänta oss nya tränare att ändra status quo. Manchester United är ett misslyckande för Jos Mourinho, men Manchester United-spelare är mer oansvariga för sin fotbollskarriär, vilket resulterar i att en sådan stat bara kommer att skapa sin egen framtida kris.