1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Daniele De Rossi slutar 18 år av A.S. Roma

Det är dags för en annan fotbollsspelare att lämna laget och byta lag. SOM. Romas Daniel De Rossi meddelade också officiellt att han skulle ta bort sin AS Roma matchtröja efter säsongen, men hans fotbollskarriär skulle fortsätta. Daniele De Rossi, som har varit i A.S. Roma i 18 år, är en sann järnman som spelar lojalt för sitt lag.

Daniele De Rossi ägnade sin ungdom till A.S. Roma, och jag undrar hur många billiga fotbollströjor han hade i utbyte mot heders titlar. Han vann italienska cupen 2006-2007 / 2007-2008 på uppdrag av A.S. Roma, 2007 Italienska Super Cup och VM 2006 för sitt land. Han har superkörningsförmåga, perfekt kasta teknik och långdistansfotografering. Han är alltid full av energi och passion på planen, tack vare den riktiga fotbollsstilen som hans far ärvde.

Daniele De Rossi, 36, valde att lämna A.S. Roma som hans riktiga kvalitet och visste att det var dags för honom att lämna. Välja ett sätt att börja på nytt för sig, livet har bara några 18 år. Han måste lägga mer ansträngning i sin dröm om mästerskapet, så det måste ändras nu. Det är sällsynt att se en så bra fotbollsspelare på fotbollsplanen. Vi måste komma ihåg honom - Daniele De Rossi!