1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Stabil Liverpool

Liverpool slog Barcelona 4-0 i semifinalen i Champions League säsongen. Liverpool fansen jublade med billiga fotbollströjor och flaggor, stolta över den underbara matchen. Med tanke på 3-0 nederlaget mot Barcelona i första benet var det ett stort slag mot Liverpool. Men dömande från detta spel är Liverpools val att stiga upp från var de misslyckades och bestämt tror att de är bäst.

Liverpool har lärt sig upplevelsen av att spela, och i det här spelet släppte de helt av sig själva, hade en röd Liverpool matchtröja och löpte hårt och hårt på planen. Kapten Jordan Henderson har jobbat hårt för att hålla sin ande efter sin skada och låt hans lagkamrater känna till betydelsen och betydelsen av spelet från botten av sina hjärtan. Med kaptenens ansträngningar i åtanke kände alla Liverpool-spelare den oöverträffade styrkan som flydde i sina kroppar och spelet måste vunnas.

Liverpools turnaround seger visade oss lagets styrka och uthållighet i fotboll. Kom igen Liverpool! Seger hör alltid till den starka.