1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Säker Kompani

I den 37: e omgången av Premier League 2018-19 vann Leicester City 1-0 hemma och vann 13 på varandra följande segrar. Spelet påminde fans av det otroliga målet för Blue billiga fotbollströjor kapten Kompani.

Kompani har spelat fotboll i 15 år. Från sin ungdom till medeltiden har han aldrig givit upp sin kärlek och uthållighet för fotboll. Trots att han inte gör många mål nu, kan han inte neka sin fotbollshållfasthet. Femton år kanske inte är lika fysiskt som det var, men erfarenheten av att spela fotbollskunskaper är fortfarande mer än den för unga spelare, vilket är den mest värdefulla tillgången Kompani kvar till Manchester City matchtröja. Som kapten i Manchester City vet Kompani att hans ansvar är att vinna hela laget, så oftare lär han sig inte att hjälpa andra. Unga spelare behöver möjligheter att växa.

Kompani s mål i detta spel har ifrågasatts av många människor, men hans självförtroende är inte rädda för att ifrågasätta. Vid det kritiska ögonblicket måste laget spela själv för att vinna tillbaka. När hela laget vinner, lyser vissa människor och blir kändisar, medan fler spelare betalar i tystnad. Manchester City tankar, hoppas att se dig återuppstå mirakel.