1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Mbappe fouled och missade de gyllene stövlarna

I den franska cupen vann Paris Saint Germain 2-2 Ryan. I straffspelet blev Paris Saint Germain besegrad av Ryan och misslyckades med att vinna den franska cupen i fem på varandra följande mästerskap. Den direkta orsaken till detta resultat var Mbapeins våldsamma foul, hans beteende stämde inte ihop med hans billiga fotbollströjor princip och han avbröts för tre matcher.

Mbappes framträdande på planen har besvikit många fans som bär Paris Saint-Germain matchtröja. Att spela på planen är nyckeln, men tecken är också grundregeln. Mbappe fastnade sin motståndares kalva med sin sko. Visste han inte hur dåligt hans beteende kan förstöra spelarens fotbollskarriär? Hans seriösa mentalitet gör det möjligt för domaren att skicka ett rött kort direkt, och det finns en grundlinje för att spela fotboll. Den som gör allt för att lyckas är inte värdig respekt.

Ursprungligen hade Mbappe en chans att vinna Golden Boots, men enligt den nuvarande upphängningen är chanserna smala. Till sist måste han betala för sin nackdel för andra och förlora mer av sitt hjärta.