1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Den obalanserade mentaliteten hos Milan spelare

AC Milan har varit i låg ebb i flera månader, och förlusten är en förutgående slutsats. På den olympiska stadion i Turin får spelarna en balanserad mentalitet, som ignorerar stadionens regler och spelar fotboll på ett slumpmässigt sätt, vilket gör att folk ser sitt missnöje med AC Milan matchtröja.

AC Milans nuvarande problem är förmodligen inkonsekvensen mellan tränaren och spelarna, vilket gör att Milanos hjärtslag, taktisk förvirring och kaptenen avbrutits. Fläktarna är hjärtbristna när de tittar på de härliga herrarnas billiga fotbollströjor. Jag undrar om Milan kan återvända till sina hjärtan. Sådana provokationer av spelare, till viss del, är misslyckanden. Vad de förlorar är bollen, men också deras fotbollsfilosofi och värde.

Milan-tränaren kanske inte är så bra som han gillar när det gäller taktik, men det är irrationellt för spelare att använda detta sätt att utmana tränaren. Milan spelare fotboll karriär är inte nödvändigtvis i Milano, så nästa match är att visa sig bra, vilket kommer att göra deras framtida fotbollsresa mer värdefull.