1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Mustafis personliga attacker

I den sista omgången av Premier League, förlorade Arsenal 2-3 i Crystal Palace hemma, men fans som hade Arsenal- billiga fotbollströjor attackerade deras lagspelare Mustafa. Det är normalt för ett lag att vinna eller förlora. Ingen kan vara säker på att de kommer att vinna på slagfältet.

Mustafi är en mycket bra spelare och han har många idéer om hur man spelar. Även om detta försök misslyckades och andra förstorade sina misstag otaliga gånger, är han värd för Arsenal matchtröja. Framgången kommer från otaliga misslyckanden. Det är alltid svårt att börja med när du ändrar några innovativa lösningar. Tränare är villiga att tro på att skydda honom, och social media fans ska inte missbruka och hota honom. Den största personliga attacken är skada av släktingar och språk, och den ultimata förlusten är andan hos Arsenal-spelarna. Fläktar bör förena med spelare och tro på att de stöder dem.

För de återstående fyra matcherna måste Arsenal gå ut, så spelarna måste vara mer självsäkra och energiska. Varför valde de att stödja Arsenals kärlek till Mustafi, inte att glömma den första tanken och inte påverkas av andras åsikter, det är vad Arsenal fans tycker.