1 Followers
2 Following
fotbollstrojorse

Dela den underbara fotbollsverdenen med dig

Fotboll är den mest passionerade sporten

Reflektioner om Higuains känslor

Chelsea drog 2-2 hemma till Burnley i 35: e omgången av Premier League. Sjuttio-sjunde minuterna av spelet, med Surrey Giroux bär av Chelsea matchtröja Gonzalo Higuain.

Higuain ersattes av att kasta billiga fotbollströjor och krossa vattenflaskor för att ta ut hans missnöje. Lydighet är en grundläggande respekt för tränaren, och hans prestation kommer bara att få folk att känna sig för egoistiska, inte en bra fotbollsspelare. Fotbollsmatch är ett tidskrävande spel. Spelare som helt kan kontrollera sina känslor kan bättre spela sina färdigheter. Hur många spelare har blivit avskurna från fältet genom att göra något vanligt på grund av deras dåliga humör?

Higuain är en Juventus spelare som lånas på Chelsea, men han misslyckas fortfarande med att uppskatta sina brister. Det finns många som vet hur man spelar fotboll, men inte många som vet hur man får laget att vinna. Higuain är en hårt arbetande spelare, och Suri är en person som värderar honom. Han borde ändra sitt humör ordentligt och tro att han blir bättre då.